sings you away
 
Music Travel

Termeni si Conditii

Acasa
 • Materialele prezentate in cadrul website-ului www.musictravel.ro sunt proprietatea S.C. MUSIC TRAVEL S.R.L.-D (denumita in continuare Music Travel) si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

  Utilizatorii au permisiunea de a copia aceste informatii, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane.
  Continutul poate fi reprodus partial, doar cu acordul prealabil al site-ului www.musictravel.ro.

  Atunci cand folositi site-ul sau serviciile noastre, este posibil ca Music Travel sa colecteze, direct sau indirect, anumite date personale despre dumneavoastra. Aceste date pot privi informatii cu caracter personal cum ar fi numar de telefon, adresa de e-mail, nume si prenume etc.

  Cand vizitati si navigati pe site-ul nostru, sau cand comunicati cu noi prin acest mijloc, Music Travel inregistreaza numai informatiile pe care dumnevoastra ni le oferiti in mod voluntar.

  Music Travel poate folosi datele dumneavoastra si pentru a va tine la curent cu informatii despre servicii si/sau produse, oferite de catre Music Travel sau de parteneri ai sai, despre care noi credem ca vi se potrivesc sau corespund intereselor dumneavoastra.

  Music Travel va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

  Prin acceptarea acestor termeni si conditii va dati acordul in mod expres ca datele personale furnizate de dumneavoastra sa fie stocate si prelucrate de catre Music Travel si declarati explicit ca ati luat la cunostinta de prevederile Legii 677/2001. Conform prevederilor acestei legi, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu a fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii de date personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
  *Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Music Travel.

  Pentru a va informa asupra drepturilor dumneavoastra, va rugam sa vizitati site-ul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

  in orice moment, Music Travel, poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare prezentati in acest document, fara ca acest lucru sa fie anuntat in prealabil pe site.

  Va rugam sa recititi acest document de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

  *Orice persoana are dreptul de a se opune pentru motive legitime, la prelucrarea datelor cu caracter personal. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de exemplu: prelucrari efectuate de serviciile financiare, fiscale, de politie, justitie si securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu. Orice persoana are, de asemenenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.